Start nieuw schooljaar


Gisteren kon ik reeds de meeste kindjes in klas al eens ontmoeten. Intussen zit er nog een nieuwe jongen in de klas. Dat brengt het aantal nu op 26 uiltjes. De klassen werden opnieuw door elkaar gemixed en er zijn in onze klas drie nieuwe kinderen: Aleksandra, Lander en Brandon.

Ik hoop opnieuw een mooi schooljaar te kunnen bewandelen samen met jullie zoon of dochter.

Zelf sta ik intussen 28 jaar voor de klas en geef nu 13 jaar les in het derde leerjaar. Zelf ben ik getrouwd met Peter en hebben we drie kinderen. Maaike (24), Lise (22,5) en Ieben (19).

Op deze site zet ik alle nodige info over huiswerk, toetsen, uitstapjes,…

Ook kunt u oefeningen terug vinden en foto’s van uw zoon of dochter, daarvoor dient u wel voor akkoord te tekenen dat er foto’s verschijnen op deze blog. Ik neem foto’s van werkjes in de klas en van uitstapjes.

Mijn grootste hobby’s zijn reizen en fotografie. Daarnaast hou ik vooral van kindergrime, toneelgrime, fietsen, zwemmen, lezen, djemb√© spelen, wandelen met onze hond, lekker uit eten,… genieten.